Overbruggingszorg

Naar een nieuw huis

Tijdelijke huisvesting met zorgindicatie. Als het thuis niet meer gaat de benodigde zorg en aandacht te geven is de zoektocht naar een nieuw (t) huis niet gemakkelijk. Dit is een proces dat tijd nodig heeft en niet overhaast kan worden. Ook is er vaak sprake van een wachtlijst bij een het nieuwe huis van uw keuze.

Om dit belangrijke besluit te nemen of de tijd te overbruggen tot er een plek is in een nieuw huis kunt u bij ReLeave terecht. U wordt volledig ontzorgt zodat u ook de rust en ruimte heeft om toe te leven naar een nieuwe fase in uw leven.

Een bron van welbevinden is uzelf zijn én redden

U vindt in ReLeave een prettige, veilige omgeving waar u uw eigen identiteit mag behouden. Wij stimuleren u door te gaan met uw gewoontes, op de wijze die past bij uw levensfase. Lekker eten en drinken, goede nachtrust en contact met familie en vrienden zoals u dat gewend bent. Om uw zelfredzaamheid te stimuleren maken wij gebruik van verschillende vormen van domotica (techniek in huis) en bieden wij een 5G netwerk. Zo blijft u online in direct contact met uw naasten, maar ook uw arts of verpleegkundige. Zo realiseren wij met aandacht voor uw individuele welbevinden de beste zorg voor u.

Het zorgpark

Wil je meer weten over onze moderne voorzieningen die u ontzorgen?

Of toch op naar zoek andere zorg?

Respijtzorg

U komt tot rust en wordt volledig ontzorgd

Revalidatiezorg

U herstelt in een rustige, prettige omgeving

Dagbesteding

U krijgt activiteiten en persoonlijke aandacht