Over ons

Meer dan zorg op maat

Releave is een zorgconcept dat valt onder de bestuurlijke leiding van Fellow Homes.
Een uniek concept gericht op tijdelijk verblijf voor mensen met een zorgvraag. Wij geloven in beter herstel mede door prettige omgeving. Kwalitatief verblijf op een unieke locatie, waar hospitality, zorg en natuur elkaar versterken, bevordert welzijn.

Een uniek concept

De noodzaak tot tijdelijk verblijf elders kan fysiek en psychisch belastend zijn. Daarom is
het essentieel dat goede zorg aangevuld wordt met prettig verblijven. Dit uit zich in eten en drinken, de omgeving, privacy en de mogelijkheid tot samenzijn met vrienden en familie. In samen­ werking met regionale zorgorganisaties in eerste en tweedelijnszorg, verlenen wij zorg op locatie met ons eigen Releave­team.

Missie en visie

Een tijdelijk (zorg)verblijf zoals u nergens anders zult beleven. Samen en alleen genieten met een oplossing voor uw zorgvraag.

ReLeave is een eerlijk en financieel gezonde organisatie waarin met passie samengewerkt wordt en waar ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiingen op persoonlijk en carrièregebied. Het verblijf van onze gasten heeft onze hoogste prioriteit, waarbij we proactief in onze zorgverlening en gastvrijheid zijn. Ons park moet voelen als uw park. Waar u zich comfortabel en thuis voelt, of waar u uw partner/ouder met een gerust hart tijdelijk kan laten logeren. Waar u geen patiënt bent maar gast. U komt genieten in een rustige, groene omgeving die bijdraagt aan zowel uw vitaliteit als die van uw familie en vrienden. Samen bekijken we welke zorg nodig is op welk moment, in combinatie met ontspanning, activiteiten en gezonde eerlijke voeding